Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

World of Warcraft: Cataclysm – lansare eMag la Bucuresti

eMAG lansează jocul “World of Warcraft: Cataclysm” la showroom-ul din Bucureşti


Fanii care vor comanda jocul pot câștiga un laptop Alienware M15x. Toate showroom-urile vor fi deschise la miezul noptii astfel incat fanii isi pot ridica jocul imediat ce se lanseaza.
eMAG, cel mai mare magazin online din România, lansează al treilea expansion al jocului World of Warcraft: Cataclysm la showroom-ul din București, luni 6 decembrie, începând cu ora 21:00. Fanii vor fi premiaţi prin două concursuri: o tombolă şi o competiţie de costume organizată la evenimentul de lansare.

Fanii care vor comanda jocul “World of Warcraft: Cataclysm” vor avea șansa de a câștiga, prin tragere la sorţi, un laptop Alienware M15x şi 15 pachete cu un tricou și un poster WOW originale. Extragerea câştigătorilor se va face în data de 10 decembrie 2010, în showroom-ul eMAG din București, pe baza numărului de factură folosind mecanismul random.org.
Evenimentul de lansare se va desfăşura sub forma unei competiţii de costume World of Warcraft, la care sunt invitaţi toţi fanii WOW. Pentru a se înscrie în concurs, jucătorii trebuie să vină la showroom-ul eMAG costumaţi în personajul preferat din WOW, desemnarea câștigatorilor fiind organizată înainte de miezul nopţii.
eMAG va oferi câștigătorului locului întâi un premiu constând într-un joc World of Warcraft Collector’s Edition; tastatura Razer Lycosa; mouse Razer Laser Gaming; tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm de la Blizzard. Locul doi va primi un mouse Razer Gaming Abyssus și un pachet cu tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm, iar premiul pentru locul trei constă într-un tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm.
Pentru detalii privind regulamentul competiţiei vă rugăm să accesaţi blog-ul eMAG:
http://www.emag.ro/blog/2010/11/world-of-warcraft-cataclysm-lansare-speciala-la-emag/#comments


Despre eMAG
Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au menţinut eMAG în poziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare retailer naţional de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice şi electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi şapte showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa și Craiova.

Niciun comentariu:

Alte postari