Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Incep sa se vanda scump blogurile romanesti

Hooo, nu săriți așa, că e doar un exercițiu pe care vă invit să îl facem aici :)) Se dau următoarele date:

- cel mai tare blog din România (nu ne interesează altceva în afară să știm că are cel mai mare trafic, cea mai bună conversie, cele mai mari incasari, cele mai bune de toate)

- se scoate blogul la vânzare (cu prevederea contractuală că cel care a scris pe respectivul blog până în momentul scoaterii sale la vânzare va mai scrie în același ritm pentru o perioadă de 24 de luni de la data semnării contractului)

- cât credeți că valorează un asemenea blog (de unde putem trage o concluzie – prin extrapolare, firește – cam cât credeți voi că valorează blogosfera noastră și, of course, cam cât vă pricepeți voi la de astea...?


Ce avem concret:

1. Monden.info e un proiect serios, la care s-a lucrat din greu.
2. Nu e un MFA, la care sa ii setezi valoarea cu 12-16x profitul. Aici e vorba si de cumpararea unui brand, de o echipa cu relatii in showbiz-ul romanesc, de notorietatea lui Bobby si Pyuric in blogosfera.
3. Relatile respective si brandul pot boosta considerabil pretul. Ce il face pe Rand Fishkin sa ceara $35,000 pentru un audit SEO si consultanta, iar pe un SEO "normal" de cateva zeci de ori mai putin? Pai relatiile, experienta in domeniu si safety-factor-ul pe care il ofera Rand. La fel si cu monden.info.
4. A fost cumparat de un om care pana acum nu cred ca are prea multe pete in online-ul romanesc.

In rest sunt zvonuri, barfe, chestii

Numa bine, keep it civil ca suntem oameni educati si webmasteri cu capul pe umeri si noi si cei de la monden si zoso.

Am adunat aceste informatii cu scopul de a va face o impresie buna depre ce facem noi bloggeri si cat valoreaza ceea ce facem. :)

Niciun comentariu:

Alte postari