Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Varianta Yahoo! in limba romana va fi lansata la inceputul lui 2011

Reprezentantii companiilor Facebook, Yahoo! si Google au spus, in cadrul conferintei RoNewMedia 5.0, care a inceput marti la Bucuresti, ca Romania este una dintre cele mai fierbinti piete din regiune. Mark Cowan (Facebook), Matthew West (Yahoo!) si Dan Bulucea (Google) au discutat despre planurile de viitor a acestor companii in Romania.

Varianta Yahoo! in limba romana va fi lansata la inceputul lui 2011Matthew West, Director for Content and Expansion Markets Yahoo!, a confirmat oficial, la RoNewMedia, informatia privind lansarea variantei romanesti a Yahoo!, pentru care compania cauta un manager de continut.
Varianta Yahoo! localizata va fi lansata in Romania la inceputul lui 2011. In limba romana vor fi homepage-ul Yahoo!, serviciul de e-mail si messenger-ul de e-mail.
Continutul de pe homepage va consta in principal din titlurile unor articole din media, nu vor gazdui noi materiale informative.
Matthew West a declarat ca:
Pe plan local, unde Yahoo! are un reprezentant pe partea de publicitate (Media Cafe), la nivel de continut va avea, pentru inceput, un singur om care sa supervizeze ce se intampla si sa discute cu media.
Varianta locala este o platforma pe baza careia sa crestem, este un punct de intrare. Este o chestiune de saptamani pana vom anunta acea persoana.
In privinta extinderii pe plan local: Analizam posibilitatile in functie de fiecare piata in parte. Nu lansam ceva doar de dragul lansarii. Vedem ce se intampla si, in functie de dinamica, decidem daca este bine sa mergem mai departe pe acea piata. (…) Nu ne culcam pe o ureche in Romania, in pofida numarului mare de utilizatori pe care il avem aici, deoarece tot mai multi oameni folosesc Internetul la nivel local si vrem sa le oferim optiunea de a avea o versiune romaneasca. Dar cel mai important este ca aceasta versiune este o platforma de la care sa continuam sa crestem, este o chestiune de dezvoltare pe termen lung.

Niciun comentariu:

Alte postari