Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Vrei sa faci bani pe internet? Ai o intreaga lista de afilieri care platesc pe bune aici!

Ai o intreaga lista de afilieri care platesc pe bune aici!

Pe intreg internetul sunt mii si mii de site-uri de proasta-calitate de informare a utilizatorilor in mod nejustificat necunoscatorilor de fake-uri!
Aici eu va voi arata cateva din putinele modalitati de a face bani cu ajutorul afilierilor cu site-uri care intradevar platesc utilizatori lor datorita profitului ce i-l au si dumnealor de pe urma afilieri cu tine.

Ca sa te apuci de afilieri, trebuie sa sti ca:

1 Trebuie sa ai neeaparat site personal (daca nu ai i-ti fac eu pentru 3 euro pe care mii transferi mie pe mobil pe nr 0751950103 orange, si apoi i-ti inmanez site-ul.)

2 Sa ai peste 18 ani

3 Trebuie sa-ti promovezi site-ul pe site-uri tip directoare web SEO. pentru a aparea in cautarile de pe google,yahoo,msn,conduit,etc

4 Este recomandat sa innoiesti zilnic site-ul cu jocuri,filme,etc pentru a atrage vizitatori

5 Reprezinta avantaj(nu pentru toate paginile ai nevoie de acestea) detinerea unui cont bancar IBAN, card VISA Electron sau Mastercard sau Cont verificat pe PayPal

Daca indeplinesti toate aceste criterii, iata ce trebuie sa faci in continuare:

Paginile de afiliere i-ti dau un banner publicitar la alegere, orizontal sau vertical pe care tu i-l plasezi la tine pe site pe prima pagina, pentru ca asa sansele de a da click utilizatori pe ele sunt mult mai mari. Tu esti platit dupa numarul de click-uri pe banner, sau numarul de utilizatori care au si cumparat de la ei un produs sau mai multe(in functie de site)

Acum iata paginile de afiliere pe care le-am incercat si eu!

1 - Apasa aici, daca te inregistrezi pe acest site ai cadou 5 euro+potisa-ti deschizi afacere sms cu ei! (fara paypal)

2 - eMAG - Furnizorul solutiilor complete! I-ti da 100 ron dupa primi 60 de useri directionati la ei si 3% din tot ceea ce cumpara un user redirectionat de pe pagina ta! Click aici sa te inregistrezi!

3 - Google Adsense - Acesta te plateste in functie de nr de clickuri pe reclamele pe care le arata in mod aleeatoriu pe siteul tau. Cand atingi suma de 100$ poti scoate bani prin western union QeeK Ca$!

Niciun comentariu:

Alte postari