Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Noul LG Optimus 2X

Telefonul vine cu un display capacitiv de 4″ (10.2 cm), cu rezolutie de 800*480 pixeli si 16M de culori. Are o camera principala de 8 MP cu autofocus si LED flash, ce poate filma la 1080p, si una secundara de 1.3 MP pentru videotelefonie. Si pune la dispozitie 8 GB memorie interna, ce poate fi extinsa prin intermediul card-urilor microSDHC.


Cei de la LG au prezentat primul telefon mobil realizat in jurul platformei Tegra 2 a celor de la nVidia. Acesta se numeste Optimus 2X (sau P990 Star pe unele piete) si, asa cum tradeaza si numele, este in acelasi timp si primul smartphone echipat cu un procesor dual core, ARM Cortex A9 la 1 GHz.

Din pacate unele detaliile despre Optimus 2X raman ascunse pentru moment, cum ar fi cantitatea de RAM, dimensiunile sau autonomia. La conectivitate avem GSM quad band, HSDPA, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.1, microUSB, HDMI (pentru filme la 720p) si jack audio de 3.5 mm.
Mai raman de mentionat media player-ul, GPS-ul, si bateria Li-Ion de 1500 mAh. Iar sistemul de operare ales de LG este Android 2.2, in acelasi timp fiindu-ne promis un upgrade la 2.3 in cel mai scurt timp. LG Optimus 2X este asteptat in magazine in primul sfert al anului 2011.

Niciun comentariu:

Alte postari