Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Un barbat incearca sa jefuiasca un restaurant cu un iPhone



Datorita numeroaselor caracteristici si aplicatii de care dispune, iPhone-ul este intru-totul multivalent.
Probabil tocmai pentru a demonstra acesta calitate, Jerome Tyler, un individ in varsta de 20 de ani, a decis sa foloseasca smartphone-ul Apple pe post de arma, la jefuirea unui restaurant.
Si-a tras o masca pe fata, a intrat intr-un restaurant si a amenintat personalul, fluturand in mana “periculosul” obiect.
A avut insa ghinionul de a da peste o echipa de bucatari curajosi, care si-au lat imediat cutilele in mana si s-au pregatit de lupta. Terifiat de inversunarea angajatilor, Taylor a inceput sa isi cerea scuze si sa isi justifice actiunea prin faptul ca avea nevoie de bani pentru copiii sai.
A reusit sa fuga inainte sa vina politia, dar oamenilor legii nu le-a luat foarte mult timp sa il prinda din urma. De-abia cand a fost prins barbatul a dezvaluit ca nu a amenintat personalul restaurantului cu o arma, ci cu un iPhone.
In ciuda faptului ca angajatii restaurantului au refuzat sa depuna plangere, motivand ca le este mila de Taylor, barbatul a fost acuzat de tentativa de jaf si agresarea unui politist.
Aviz amatorilor, oricate facilitati ar oferi, un smartphone ramane doar un smartphone.

Niciun comentariu:

Alte postari