Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Download KUMAWAR 2 joc pc

Kuma\War joc online gratuit, un shooter, ce foloseste cea mai noua tehnologie pentru jocuri, pentru a construi cu acuratete evenimentele si razboaiele reale pe care le vezi la stiri in fiecare zi. Kuma\War este primul joc video pentru PC ce aduce jocul tactic FPS (shooter) in secolul 21 prin bazarea misiunilor pe evenimente din lumea reala. In fiecare luna jucatorii primesc o noua misiune single player si multiplayer game, ce reflecta evenimente petrecute recent.
Inarmati cu arme identice, in locatii recreate in mod realist, veti experimenta cele mai realiste situatii im cele mai ostile teritorii din lume.

O baza de date foarte vasta completeaza jocurile online Kuma\War: fotografii din satelit, contextul politic, detaliile evenimentelor, armele folosite, tactica folosita si fortele implicate. De asemenea puteti accesa imagini video exclusive din interiorul echipelor militare combatante.
KUMAWAR 2

DOWNLOAD

Cerinte minime de sistem:

* Conexiune broadband la Internet �Windows 98/2000/Me/XP/Vista
* 1 GhZ P3
* 256 MB RAM (512 recomandat daca folositi Windows XP)
* 64MB 3d placa video ce suporta DirectX 9 si Quicktime

Niciun comentariu:

Alte postari