Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Lansarea noului sistem de operare mobil iOS 4.2


Lansarea iOS 4.2 aduce o serie de noi caracteristici picante si foarte utile. Astazi am sa va detaliez cateva dintre ele, iar in ciuda faptului ca nu posed nici un gadget Apple, sper sa ma descurc ok.

Ce este mai exact iOS 4.2?

iOS este sistemul de operare folosit de Apple pe toate terminalele mobile produse si comercializate. Versiunea 4.2 este cea mai noua din seria iOS si cea mai avansata din punct de vedere al stabilitatii, programarii si a softurilor integrate in ea.

Exista o serie de terminale mobile existente pe piata ce pot face update la acesta versiune fara probleme. Aceste terminale sunt:
  • iPhone – generatiile 3G, 3GS si 4
  • iPod Touch – generatiile 2, 3 si 4
  • iPad (toate modelele)

Cum se face update?

Pentru efectuarea update-ului la versiunea iOS 4.2 este necesara conectarea terminalului respectiv la un computer. E foarte simplu, nu ai nevoie decat de iTunes pentru descarcarea necesara. Iar pentru a ii elucida pe toti cei care au inteles gresit, acest update este gratuit si vine cu o multume de softuri incluse.

Cateva optiuni interesante

Multitasking-ul sa fie disponibil pe iPad fara a ii incetini eficienta sau durata de viata a bateriei. Acum poti deschide mai multe aplicatii fara bataie de cap. Te poti juca, naviga pe internet sau chiar un pic din ambele fara a fi nevoit sa inchizi aplicatiile.
Folders va permite o mai buna organizare a folderelor si aplicatiilor prin adaugarea posibilitatii de drag and drop direct in meniul terminalui. Astfel va puteti organiza mult mai eficient folderele si aplicatiile pentru un acces mult mai rapid.
AirPrint faciliteaza prin simplitatea cu care poti printa un email, o fotografie, un document sau chiar o pagina web chiar de pe terminalul tau. Aceasta aplicatie este capabila sa folosesasca tehnologia wireless si bluetooth  pentru a se conecta la o imprimanta compatibila. Totul devine mai simplu fara drivere si cabluri!
AirPlay permite conectarea prin intermediul wireless a terminalelor Apple la Apple TV . In acest mod poti urmarii direct pe televizor (Apple TV) streamul venit de la  iPad, iPhone sau iPod. Deci practic te poti uita la filme si asculta muzica pe tv si sistemele tale audio fara a fi nevoie de cabluri.
Inca o aplicatie foarte interesatanta este Find my iPhone. Aplicatia este capabila sa iti urmareasca prin gps pozitia telefonului iar prin intermediul MobileMe poti afisa pe ecranul terminalului un mesaj urmat de un sunet de alarma timp de 2 minute. Deasemenea poti activa blocarea telefonului de la distanta cat si o stergere totala a datelor.

Niciun comentariu:

Alte postari