Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

RECUPERARE DATE DE PE HDD, STICK USB SI MEMORY FLASH


In Romania se stiu foarte putine lucruri despre posibilitatea recuperarii datelor in urma unor deteriorari a dispozitivelor de stocare cum ar fi : HARD ( 2.5”, 3.5”,1.8”), STICK USB, CARD(SD, XD, Memory Duo, MMC), CD, DVD, RAID (0,1,5,6). Indiferent de natura problemei de cele mai multe ori exista o solutie de recuperare a datelor de pe dispozitivul avariat. Cele mai intalnite cazuri care necesita recuperare date sunt: formatare sau stergere accidentala a datelor, deteriorare electrica in urma fluctuatiilor de tensiune, defecte mecanice provenite in urma unor socuri , deteriorari ale firmware-ului, etc.
Daca datele dumneavoastra sunt importante nu faceti experimente!
1. NU DESCHIDETI HARDUL !!!! ACEASTA VA DUCE IN MOD SIGUR LA PIERDEREA DATELOR. HARDURILE POT FI DESCHISE DOAR IN CAMERE SPECIALE (CLEAN ROOM CLASS100) .
2. NU INCERCATI SA INLOCUITI PLACA ELECTRICA CU PLACI ELECTRICE DE LA ALTE HARDURI LA INTAMPLARE, ACESTA POATE DUCE LA DEFECTE ALE CAPETELOR DE CITIRE SAU LA PIERDEREA DATELOR.
3. DACA HDD-UL NU ESTE RECUNOSCUT DE SISTEM NU INCERCATI DEPANAREA ACESTUIA
4. IN CAZUL STERGERILOR ACCIDENTALE SAU A FORMATARILOR, NU INSTALATI PROGRAME SI NU SUPRASCRIETI DATE PE PARTITIA RESPECTIVA
Sansele de recuperare a datelor cresc daca procedurile de recuperare sunt efectuate de catre personal cu experienta in recuperarea datelor si cu ajutorul unor echipamente corespunzatoare. Acest lucru nu este posibil doar in centrele specilizate de recuperare a datelor cum este si cel al BIT Data Recovery. In cazul care sunteti in situatia in care nu va mai puteti accesa datele de pe dispozitivul de stocare BIT Data Recovery va asigura o diagnosticare gratuita in urma careia veti primi detalii despre problema echipamentului dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Alte postari