Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition - Cea mai mare frcventa din lume!

AMD au anunţat lansarea noului model de procesor quad core AMD Phenom II X4 965 Black Edition, un procesor dotat cu cea mai mare frecvenţă din lume disponibilă pentru sistemele desktop, 3,4 Ghz.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition este totodată parte integrantă a tehnologiei Dragon oferind suport pentru memoriile DDR2 şi DDR3, pentru tehnologiile multimedia dar şi un consum extrem de redus. Cu un preţ de pornire de 245 USD, noul procesor devine şi extrem de atractiv pe piaţă, surclasându-şi concurenţii lansaţi de Intel atât la preţ cât şi la performanţe.

Totodată AMD Phenom II X4 965 Black Edition oferă capabilităţi de overcloacking, suport pentru software-ul de tuning AMD OverDrive 3.0, pentru tehnlogia Cool‘n’Quiet 3.0 destinată eficientizării consumului şi menţinerii procesorului ventilat şi silenţios şi nu în cele din urmă, pentru viitoarea tehnologie DirectX® 11 care va fi lansată în curând pentru cele mai noi jocuri.

Niciun comentariu:

Alte postari