Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

EA anunta noul "Shooter" "Bulletstorm"

Partea inovativa a jocului o reprezinta un sistem de skillshot, care acorda jucatorului puncte, in functie de cat de urate, macabre si sangeroase sunt kill-urile sale. Aceste puncte vor putea fi investite in upgrade-uri pentru personajul sau si in obtinerea unor arme noi.
“Suntem foarte incantati sa lucram cu Epic Games si People Can Fly la acest proiect. Prima data cand am pus ochii pe Bulletstorm, am stiut imediat ca acesta va fi urmatorul hit din partea celor doua studiouri, capabile sa livreze din nou o experienta inovativa pentru fanii shooter-elor “, a declarat Senior VP si General Manager al EA, David DeMartini.


Epic Games, People Can Fly si EA, au confirmat aparitia unui nou shooter futurist, bazat pe Unreal Engine 3, care, conform presedintelui Epic Games, Dr. Michael Capps, va arata uluitor pe monitoarele noastre. Avand in vedere ca cele trei companii, nu ne-au dezamagit niciodata, in privinta calitatilor grafice a jocurilor produse, si mai ales din prisma distractiei oferite, tindem sa il credem pe cuvant.


Povestea jocului se desfasoara undeva in viitorul indepartat, si noi intram in pielea mercenarului Grayson Hunt. Tradat de grupul pentru care lucra, el este exilat impreuna cu colegul sau Ishi Sato, intr-un paradis abandonat, la marginea galaxiei, unde trebuie sa lupte cu hoarde de mutanti. Scopurile lor sunt evadarea, supravietuire si mai ales razbunarea pe cel ce i-a trimis acolo.
Din prisma unui mare fan al seriei Unreal Tournament, sunt foarte optimist in privinta acestui FPS, si sunt constient ca Epic Games este un producator mai mult decat capabil sa ne serveasca pe tava un titlu perfect, atat din punct de vedere tehnologic, cat si al divertismentului oferit.
Bulletstorm este asteptat in anul ce vine, si va fi disponibil pentru PS3, Xbox cat si PC.

Niciun comentariu:

Alte postari