Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Samsung lanseaza HDD intern de laptop de 1TB

HDD intern de laptop de 1TB de la Samsung

Samsung a anuntat lansarea pe piata a hard-diskului intern pentru laptopuri Spinpoint M8, cu o capacitate de 1TB, produs care ridica stafeta in zona spatiilor de stocare disponibile pe un astfel de device. Hardul are doua discuri de cate 500GB si are o grosime de 9,5 mm, deci nu va avea probleme sa intre in zonele destinate. Hardul are o rotatie de 5.400 rpm si are un pret de 129 de dolari si va fi disponibil atat pentru SUA cat si pentru Europa.
Cele mai multe laptopuri din prezent au spatii de stocare de pana la 750GB, iar unii producatori ofera optiunea de extindere cu doua sloturi. Apple, de exemplu, ofera spatiu de 750GB in laptopurile MacBook Pro iar Dell nu are mai mult de 500GB per hard in serie Latitude. HP are 750GB per slot la seria Envy, iar clientii pot selecta doua sloturi cu o capacitate totala de 1,5 TB.
Companii precum Toshiba si Western Digital ofera device-uri cu 1TB, dar producatorii de top inca nu au aceasta optiune. Hardurile de 1TB pentru desktop sunt destul de comune.
hardisk
Spinpoint M8 este mai dens decat modelele mai vechi si poate stoca mai multe informatii per unitate, potrivit oficialilor Samsung. Hardul este cu 7% mai rapid decat modelul anterior si foloseste cu 8% mai putina energie. In plus, opereaza cu o interfata SATA de 3 GB pe secunda si are un buffer de memorie de 8MB.
Spinpoint M8
Noul model genereaza mai putin zgomot si are un design mai rezistent la socuri, avand totodata mai putine componente. Pe piata romaneasca, un hard pentru laptop cu o capacitate de 1TB poate fi gasit la preturi variind intre 300 si 1.000 de lei.

Un comentariu:

stiri it spunea...

Super! In romania cand ajunge?