Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Ieri pe data de 8 a fost ziua mondiala IPv 6


Ieri 8 Iunie 2011, in cadrul evenimentului “World Ipv6 Day” organizat de Internet Society, Google, Facebook, Yahoo! si alte peste 1000 de organizatii si-au portat continutul pe infrastructura IPv6, pentru un test de functionare de o zi (24 h)
Tinta acestui test a fost de a motiva organizatiile din industria Internet – ISP-uri, producatori de hardware, producatori de sisteme de operare si compani care functioneaza pe internet, sa isi pregateasca sistemele pentru a asigura o tranzitie reusita catre sistemul de adrese IPv6, in timp ce adresele IPv4 sunt pe cale de a se epuiza.
In fine, deci sa intelegem cu toti, IPv4 este un "serviciu" al serverelor provider-urilor de a creea dinamic sau stabil IP-uri in versiuea 4 (de unde si v4)

IPv6 este o noua metoda de a creea IP-uri dinamic sau static, intr-un mod mai rapid si numarul IP-urilor IPv6 este mult mai mare, oferind o mai mare complexitate de generare dupa anumiti algoritmi si verificari.

Cam atat despre IPv-uri... sper ca am fost de inteles... sa aveti o zi frumoasa

Niciun comentariu: