Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Afla cateva trucuri si informatii pentru Youtube.com

YouTube.com este un site web unde utilizatorii pot incarca si vizualiza videoclipuri.
YouTube.com a fost creat in februarie 2005 si foloseste tehnologia Adobe Flash Video pentru a expune o gama larga de videoclipuri create de utilizatori, incluzand clipuri video, programe TV si videoclipuri.
Utilizatorii neinregistrati pot vizualiza toate videoclipurile de pe site, iar utilizatorii inregistrati pot incarca videoclipuri, pot lasa comentarii si pot da note filmuletelor.

Cateva truculete despre YouTube.com:

Vizualizati inregistrari video de inalta calitate
Youtube ofera posibilitatea de a schimba calitatea pentru unele dintre videoclipuri. Puteti verifica daca un video este disponibil in format de inalta calitate prin adăugarea in URL "&fmt=18" (stereo, rezoluţie 480 x 270) sau "&fmt=22"  (stereo, rezolutie 1280 x 720).

Fixarea/incastrarea calitatii Video
Daca doriti sa fixati hig quality videos adaugati "&AP=%2526fmt%3D18" şi "AP&=%2526fmt%3D22", in URL.

Decupare subiect sau inlaturarea partilor neinteresante dintr-un video
Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati #t=xxmxxs la sfarsitul URL-ului. (xx=cifre ce reprezinta minutele si secundele de unde doriti sa inceapa redarea filmului)

Ascunderea caseta de cautare
Caseta de cautare apare cand inserati un video, iar acesta se afla in modul waiting. Pentru a ascunde caseta de cautare trebuie adaugat "&showsearch=0' la URL.

Extragerea unei parti din Video
Adaugati "&start=10" pentru a sari peste 10 de secunde de la inceputul filmului. In general, puteti modifica valoarea dupa numarul de secunde pe care doriti sa-l sariti din video.

AutoPlay incorporat un video
In mod normal, atunci cand este inserat un videoclip YouTube si se incarca pagina, player-ul este incarcat si asteapta sa apasati pe butonul de redare. Prin adaugarea "=1&AutoPlay" in URL, redarea video porneste in mod automat.

Replay automat
Se adauga "&loop=1" in URL, pentru ca redarea video sa porneasca din nou, fara interventia utilizatorului, cand ajunge la final.

Dezactivaţi video-urile asociate/inrudite (Related Videos)
Doar adaugati "&rel=0" la sfarsitul URL si ati oprit sugestiile legate de video.

Evitarea filtrelor Youtube Regional
Unele filme video sunt disponibile numai in anumite părţi ale lumii. Adresa de IP este folosită pentru identificarea locaţiei dumneavoastră şi astfel se permite sau se refuza accesul la video. Schimbaţi URL-ul de la www.youtube.com/watch?v=<cod> in www.youtube.com/v/<cod>

2 comentarii:

serials nod spunea...

bun blogul...dar vad ca nu prea ai vizitatori...stai linistit daca ai un blog bun si este indexat bine o sa vina si vizitatorii

Matei spunea...

Un blog updatat foarte frumos in ultima vreme, sa sti ca sunt un reader! Continua, esti util. Succes!