Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Criza mondiala afecteaza foarte grav locurile de munca din Romania in plina vara!


Astazi este Marti 07/06 si stand pe net si gandindu-ma la faptul ca eu stau acasa si saptamana trecuta pe vremea aceasta eram in santier din plin.
   Lucrez pe un santier din Satu Mare unde nu mi-am primit banii de 2 luni si saptamana trecuta miercuri ni se spune ca nu mai avem front de lucru si ca trebuie sa stam acasa pana intra ceva bani la firma...
   Aceasta este Romania care se speculeaza ca este aproape iesita din "Criza financiara", acuma in iunie cand trebuia sa se lucreze din plin, stau acasa si la iarna atunci ce fac?? E bine ca nus insurat si nam copii, dar ganditi-va la cei care au de intretinut... ei ce sa zica?

Nu-s genul de persoana care se plange mereu ca e greu sau ca nu e bine ceva, dar este strigator la cer ca cineva de varsta mea, bun de lucru si voitor de aceasta, sa stea in fata calculatorului cu lipsa de ocupatie scriidu-va voua acest articol...
          Oare pe unde  ne aflam pe scala reeabilitari si incotro de indreptam, spre bine?... spre rau?...

Domuta Marcel

Niciun comentariu: