Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Motorola lanseaza Photon 4G si Triumph

Motorola si compania de comunicatii Sprint au prezentat Motorola Photon 4G si Motorola Triumph, doua dintre device-urile pe care cele doua companii preconizeaza sa le lanseze in 2011.

Desi telefoanele Motorola au fost disponibile prin Sprint si brandurile sale Boost Mobile si Virgin Mobile de ani de zile, ele au avut tendinta sa fie modele mai degraba entry-level sau medium-level, in special comparate cu ofertele HTC si Samsung. Astfel, cele doua firme au inceput sa colaboreze pentru a oferi device-uri mai avansate din punct de vedere tehnologic unor clienti din ce in ce mai sofisticati.
Motorola lanseaza Photon 4G
Photon 4G este primul telefon lansat in colaborare cu Sprint care va avea procesor dual-core Nvidia Tegra 2. Asa cum s-a speculat anterior, modelul este similar cu Atrix 4G si are un ecran de qHD de 4,3 inches, memorie onboard de 16 GB cu capacitate de extindere si aplicatia de conectivitate Webtop.


Totusi, Photon 4G nu ruleaza, ca Atrix, pe reteaua CDMA, ci pe retele de tip 3G/4G. Smartphone-ul este livrat cu programul Android 2.3 Gingerbread (cu Motoblur) si are o camera de 8 megapixeli, in timp ce Atrix avea Android 2.2 si o camera de 5 megapixeli. Photon este ceva mai mare si are suport inclus, iar pretul inca nu se cunoaste. Device-ul are o inaltime de 12,7 cm, o latime de 6,6 cm si o grosime de 1,27 cm.
Motorola lanseaza Photon 4G
Motorola Triumph va fi cel mai avansat device pentru reteaua Virgin Mobile. Cei mai multi clienti Virgin, potrivit oficialilor Sprint, sunt interesati in serviciile de mesagerie, social networking si navigare pe internet mai degraba decat sa vorbeasca la telefon. Smartphone-ul are un ecran WVGA de 4 inches si un procesor de 1 Ghz Snapdragon.

Niciun comentariu: