Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Noul Android versiunea 3.0 de la Google este lansat!

 
Android 3.0 este noua platforma mobila, este special menita pentru aparate cu ecrane mari, in mod mai aparte pentru "tablete pc". Introducand un nou renume si un design holografic "UI" foarte elegant, fiind mai mult axat pe modele interactive.


Android 3.0 construieste onoua tehnologie pe care adepti o adora:
multitaskuri(mai multe aplicatii deschise simultan), notificari mai avansate, ecran de pornire mult mai personalizabil, widgeturi noi si multe altele, impletindule toate cu vibratii unice.
O noua experienta 3d cu interactiune mult mai complexa, toate acestea ca sa ne ofere foarte bune efecte 3d familiare si chiar mai bune decat ceea cu ce ne-au obisnuit inainte.





Tastatura cu design schimbat, in noul Android 3.0 s-a schimbat ordinea literelor, adaugarea a noi butoane cum ar fi butonul "tab" pentru o scriere text mai eficienta si mai rapida, prin touch-hold (apasa si tine apasat) se pot adauga caractere speciale sau se poate comuta la mod inserare voce de la un un buton aflat in "System Bar"

Un comentariu:

vasile spunea...

Ms de informatie, am de gand sami iau o tableta, poate vi cu o recomandare