Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Echipa "Ambassadors" de la "dot.Tk" Sunt seriosi sau nu? Aici ai raspunsul exact!


Salutare tuturora, acum dupa cateva zile de amorteala, revin cu o noua postare, anume vreau sa va vorbesc despre serviciul de afiliere "dot.Tk Ambassador".

Cu siguranta cei ce vreti sa incepeti sa lucrati cu ei, doriti informatii despre seriozitatea acestora in a servi clientul la timp sau macar sa va asigurati daca serveste itemurile din "shop space" pe pestisorii adunati din referali.
Acum ca intelege-ti despre ce vorbesc, tin sa va informez ca Echipa de la "Ambassadors" este o echipa foarte serioasa, si trateaza ca atare fiecare comanda facuta la ei, si fiecare membru are parte de respectul cuvenit si de comenzile efectuate la timp.

Eu am comandat de la ei o rama foto mare, 3 mausuri, 2 webcamuri, cateva domenii .tk full, o rama foto mica, un card reader si un WiFi Detector. Legat de seriozitate, nu pot sa va spun decat ca pe propria piele am experimentat un serviciu de calitate, maxima seriozitate si ca am primit acasa toate comenzile.

Am venit cu acest post, dupa cel trecut in care am facut prima mea comanda si in care v-am promis ca revin cu un nou post despre seriozitatea cu care vor trata comenzile mele.

Acum nu pot decat sa va urez "Happy Fresh Fishes" si sa ne auzim cu bine, daca aveti vreo intrebare, nu ezitati sa comentati.


Descarca de mai jos Aplicatia cu care poti creea domenii Profesionale Gratuite!

                             Cu stima Marcel...

2 comentarii:

Jocuri full 2011 spunea...

Interesant... O sa fac si eu niste comenzi si revin sa iti spun ce am facut! Multumesc

Adrea.iiid spunea...

Frumos am sa incerc sa fac si eu comanda