Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Romania risca sa piarda alocarea de fonduri europene!!!

Comisia Europeană a întrerupt finanțarea României pe proiectele pentru resurse umane. In data de 22 luna aceasta, Comisia UE a trimis o scrisoare oficială prin care a facut anunțul. Dacă se va ajunge la suspendarea definitivă a finanțării, pierderea ar fi de 700 milioane de euro. De credeti ca s-a ajuns aici?

Decizia a fost luata dupa multe nereguli, la care oficialii europeni nu închid ochii, așa cum mai fac ai noștri, spune o știre Mediafax. Unele firme au folosit fondurile ca să își cumpere masini 4×4 sau să deconteze deplasări în străinătate.
Culmea este ca aceste cheltuieli au fost aprobate de institutiile statului roman, care ar fi trebuit să vegheze ca fiecare eurocent să fie cheltuit potrivit proiectului aprobat.
Mii de firme românești care au obținut fonduri europene pentru resurse umane sunt acum în pericol să nu mai primească banii, dupa ce alții au furat milioane de euro de la Uniune.
Curtea de Conturi a descoperit cum au fost fraudați banii. De exemplu, autoritatea statului i-a atribuit un milion de euro unei firme care nu avea dreptul să primească acesti bani. Alții în schimb, care au obținut contracte în mod corect, au folosit banii pentru alte scopuri.
Zeci de mii de euro s-au dus pe autoturisme 4X4 sau echipamente informatice, mobilier si accesorii de birou, toate cu mii de euro mai scumpe decât prețul pieței. Iar neregulile nu se opresc aici: s-au plătit și carburanți, consultanță și chiar deplasări doar pentru a fura banii.
Pentru anul 2010, în cadrul POSDRU au fost declarate Comisiei Europene cheltuieli de peste 32 de milioane de euro. În realitate, cererile de rambursare ale beneficiarilor sunt de trei ori mai mici.
Anul trecut, două scandaluri cu fonduri europene au zguduit instituțiile statului la vîrf. Șeful ANOFM de atunci, Silviu Bian, a fost arestat după ce procurorii au arătat că cerea șpagă de la subalterni, promițîndu-le în schimb fonduri europene, iar ministrul Ioan Botiș a demisionat cînd s-a aflat că o asociație, la care soția sa era consilier, a obținut, din fonduri europene, 500 de mii de euro pentru recalificarea șomerilor.
Deci iata cum stau lucrurile in reealitate... eu si dumneata suntem in mod indirect atacati de aceasta "crima politica"  prin faptul ca toate tva-urile si orice taxe platite de noi, au procente care se trimit catre "Uniune" fiind vorba de bani nostrii. Aceste fonduri erau retragerea lor inapoi in tara, chestia este ca acesti bani au venit in tara dar nu pentru noi ci pentru "ei".
  Acesti jmecheri care si-au batut joc de noi si ne-au facut o imagine in lume din pacate una nu tocmai omeneasca, ar merita nu pedeapsa cu moartea ca ar fi ceva prea usor... zic ca ar trebui supusi unei pedepse a poporului... anoastra a tuturora.
Acum ca nu vreau sa mai plictisesc... as dorii sa va urez un calduros salut si Dumnezeu sa va binecuvinteze

Niciun comentariu: