Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Marea Neagra ar putea face Romania independenta de importuri de gaze 3 ani consecutiv

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1686/9355106/1/platforma-foraj-cristi-cimpoes.jpg?width=400Rasfoind noutatile mediafax am aflat ceva foarte interesant, gazele descoperite de OMV Petrom şi Exxon Mobil în Marea Neagră ar putea face ca România să nu mai depindă de importurile de gaze, a declarat miercuri directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe, la seminarul ZF Power Summit.

   "Această descoperire este pentru România accesul la resurse noi de gaze. Putem deveni independenţi din persectiva gazelor. Vor fi investiţii de miliarde de euro acolo. Este o veste bună pentru toată economia românească. Încă nu ştim cât se poate produce de acolo, vom afla în următorii ani",
a afirmat Gheorghe la semimarul organizat de Ziarul Financiar.
OMV Petrom şi ExxonMobil Exploration and Production România au anunţat săptămâna trecută o descoperire semnificativă de gaze la exploatările din Marea Neagră, estimările preliminare plasând zăcământul de gaze naturale la 42-84 miliarde metri cubi, care echivalează cu de 3-6 ori consumul anual al României.

Niciun comentariu: