Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Boc pleaca cum a venit si in loc de un raport ne lasa un discurs...

Sursa de stiri online mediafax relateaza ca Emil Boc a venit şi a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1686/9351010/1/emil-boc-guvern-liviu-chirica.jpg?width=400  A condus guvernul vreme de 3 ani. La data demisiei, la începutul lui februarie, premierul Emil Boc îşi motiva gestul: nu mă agăţ de putere. Am luat decizii foarte grele cu gândul la viitorul României. Un discurs de rămas bun. Dar oare este suficient?
Unde este raportul fostului premier pentru cei trei ani petrecuţi în fruntea Guvernului? Nu este. Şi probabil că nici nu va fi. Şi de ce ar fi dacă nicio lege nu-l obligă să-l prezinte? Interesant nui asa...?
Într-una dintre zilele trecute m-am trezit cu un telefon de la unul dintre demnitarii Guvernului: îmi transmitea tulburarea şi dezamăgirea lui faţă de un aspect pe care îl relatasem. Şi, mai cu seamă, faptul că ar exista o campanie de discreditare a sa. Nu ştiam şi nu ştiu să existe o astfel de campanie. Dar ca mulţi alţii ridicasem o problemă: cine îşi asumă cutare decizie? Dacă succesele sunt asumate, cine îşi asumă eşecurile evidente cum ar fi lipsa de determinare în atragerea fondurilor europene?

Niciun comentariu: