Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Ce se intampla cu siteurile romanesti care in mare parte sunt un copy-paste?

Salut, sunt Marcel, cunoscut sub numele de starmaxx de catre utilizatorii cu care am contact doar cibernetic si am revenit dupa cateva luni bune sa scriu un nou articol pe plictisitorul meu blog :)
  Asadar in timpul in care n-am fost "activ" ca sa spun asa, am mai "surfat" si eu pe net, dar ceea ce este mai de subliniat este faptul ca site-urile romenesti in proportie de 85% sunt inspirate 100% din copy-paste.
  Nu stiu ce se intampla cu asanumiti "webmasteri" sau nustiu cum sa le zic io lor... xeroxuri sau hoti..., in fine ati prins ideea. Toti copilasi i-si fac site, dau un sarci pe gugal dupa postari populare si i-si fac site, apoi promoveaza intens acel site facut din copy-paste si ne strica potentialul noua celor ce ne "chinuim" sa punem cap la cap cateva articole personale si gandite matur sau imatur, dar oricum ma refer la naturalete, apoi vine un nene xerox si ne ia noua munca sa neo promoveze pe motoare de cautare sub emblemele lor...
   Rusine! Noi facem postari, voi faceti trafic din google pe spatele nostru, deci bani...

Ei, aceste xeroxuri in comparatie cu mine, au mult mai mult timp pentru indexari si probabil optimizare, intr-un cuvant ei au mai mult timp pentru promovare decat un blogger mic ca mine si probabil mai mult decat dumneavoastra, deci ei din ideile noastre fac trafic si bani, nemultumindu-se numai cu atat... Mai nou fac si spam printre commenturile blogurilor noastre... nu numai ca ne fura identitatea si carcterul online, dar mai i-si promoveaza si xeroxurile tot cu ajutorul nostru...

   Eu pana aici am ajuns... concluzii??? Astept sa vad ce credeti...


 StaRmaxX

Un comentariu:

nicu spunea...

hmmmm da e trist..si eu simt ca sunt furat de sistemul asta infect...si acum m-am trezit ca imi pierd timpul jucand casino online. ce poate fi mai najpa? sunt o unealta a netului..