Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Download Flyff joc full pc

FlyffLa inceput, cinci fiinte cu puteri nelimitate au creat o lume. O lume fara frica, fara ura si fara pericole.

Au creat tinutul cunoscut ca Roika.

Cand au terminat de creat lumea sa-u uitat la munca lor si au simtit ca ceva lipseste. Pana cand, au aparut Dwarpetii si umanoizii. Zeiil au aprobat in tacere, iar lumea lor parea acum perfecta.

Timp de generatii, cei cinci creatori ai lui Roika au zambit impacati. Multumiti de creatia lor ca niste parinti mandrii, priveau cum lumea creste. Zeii au impjns stelele peste cerul noptii pentru a lumina orasele Dwarpetilor si au dansat prin cer in ritmurile cantecelor lor. Apoi, fara niciun avertisment s-au hotarat sa plece.


Inainte de a pleca au facut doua lucruri.

Le-au inmant toate secretele Dwarpetilor si au creat-o pe zeita Rhisis, pentru a veghea peste Roika si peste toata viata din ea.

Pentru un timp, lucrurile au mers bine. Dar, singura pe o planeta pe care de abea o stia , Rhisis a simtit nevoia de a-si crea propria viata. A creat trei vietati, si a pus in fiecare cate ceva din ea.

Bubble era bunatatea lui Rhisis, dragostea ei pentru fiintele care au creat-o si dragostea pentru viata pe care aceste fiinte au creat-o. Iblis era apatia lui Rhisis, indiferenta ei pentru Roika, si pentru ce s-ar intampla daca ar pleca. Shade era ura lui Rhisis, rusinea ei de a fi lasata in urma, frica ei de a fi amestecata cu fiinte pe care nu le-ar intelege niciodata.

Distrugerea lui Roika a inceput cu ura.

Shade, intr-o asteptare de a distruge toata viata de pe Roika, i-a mutat pe toti intr-un colt de lume si folosit toata puterea de care era capabila a trimis un val urias care a acoperit lumea. Oamenii au fugit la Dwarpeti si, cu ajutorul lor, au construit pesteri, orase si mine pentru a se proteja. Shade a realizat ca viata nu s-a terminat cum spera si a incercat sa intre in mintea Dwarpetilor, pentru a le fura secretele zeilor si pentru a distruge majoritatea Dwarpetilor.

Shade a creat o rasa de creaturi numita Masquerpets pentru a distruge pe oricine ii iesea in cale.

Bubble, auzind plansetele oamenilor i-a atacat pe Masquerpeti si a impartit pamantul in patru bucati.

Iblis a privit, nefacand nimic, nespunand nimic. Ochiul stang, albastru, scanteia ca al unui copil, in timp ce ochiul drept, violet, privea lung in necunoscutul lumii.

Oamenii ramasi s-au inarmat, pregatiti sa faca fata Masquerpetilor.


DOWNLOAD


 

Niciun comentariu:

Alte postari