Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Fast and Furios 5 - Cel mai cotat Film pe 2011 de fani



http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/55/89/46/fast-five-806770l.jpgVin Diesel si Paul Walker conduc o echipa formata din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei cladite pe viteza – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul politist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipa cu fostul puscarias Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealalta a legii. Dwayne Johnson se alatura unei echipe de actori formata din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon si Don Omar pentru o cursa nebuna cu miza suprema.

De când Brian si Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom sa evadeze, au trecut multe granite pentru a scapa de autoritati. Ascunsi acum într-un colt din Rio de Janeiro, cei trei trebuie sa dea o ultima lovitura pentru a-si putea recapata libertatea. Îsi aduna echipa de piloti de elita si sunt constienti ca au o singura sansa pentru a fi liberi odata pentru totdeauna: sa-l înfrunte pe omul de afaceri corupt care îi vrea morti. Dar acesta nu e singurul care îi vâneaza.

Agentul federal Luke Hobbs (Johnson), un tip dur si inflexibil, nu-si rateaza niciodata tintele. Când primeste misiunea sa dea de urma lui Dom si Brian, îsi aduna echipa si lanseaza artileria grea pentru a-i captura. Dar îsi va da seama curând ca e greu sa-i mai deosebesti pe cei buni de cei rai. Asa ca va fi nevoit sase bazeze numai si numai pe instinctele sale pentru a-si încolti prada... înainte ca altcineva sa o doboare înaintea lui.

Echipa ce se reuneste pentru a cincea parte este condusa de producatorul executiv JUSTIN LIN(Fast & Furious, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Better Luck Tomorrow)si de producatorii NEAL H. MORITZ (seria The Fast and the Furious, I Am Legend, The Green Hornet, Battle: Los Angeles), Vin Diesel (Fast & Furious, Los Bandoleros) si MICHAEL FOTTRELL (Fast & Furious, Live Free or Die Hard). CHRIS MORGAN (Fast & Furious, Wanted) a scris scenariul, pe baza personajuelor create de GARY SCOTT THOMPSON (The Fast and the Furious, television’s Las Vegas).

Se reîntoarce si echipa artistica, formata din directorul de imagine STEPHEN F. WINDON (The Fast and the Furious: Tokyo Drift, miniseria The Pacific), editorii CHRISTIAN WAGNER (Fast & Furious, Mission: Impossible II), KELLY MATSUMOTO (The Fast and the Furious: Tokyo Drift) si FRED RASKIN (Fast & Furious, serria Kill Bill), creatoarea de costume SANJA MILKOVIC HAYS (seria The Fast and the Furious, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor), compozitorul BRIAN TYLER (The Fast and the Furious series, Rambo) si producatoarele executive AMANDA LEWIS (Fast & Furious, The Fast and the Furious: Tokyo Drift) si SAMANTHA VINCENT (Fast & Furious), precum si scenograful PETER WENHAM (The Bourne Ultimatum, Battle: Los Angeles).
sursa: cinemagia

Echipa "Ambassadors" de la "dot.Tk" Sunt seriosi sau nu? Aici ai raspunsul exact!


Salutare tuturora, acum dupa cateva zile de amorteala, revin cu o noua postare, anume vreau sa va vorbesc despre serviciul de afiliere "dot.Tk Ambassador".

Cu siguranta cei ce vreti sa incepeti sa lucrati cu ei, doriti informatii despre seriozitatea acestora in a servi clientul la timp sau macar sa va asigurati daca serveste itemurile din "shop space" pe pestisorii adunati din referali.
Acum ca intelege-ti despre ce vorbesc, tin sa va informez ca Echipa de la "Ambassadors" este o echipa foarte serioasa, si trateaza ca atare fiecare comanda facuta la ei, si fiecare membru are parte de respectul cuvenit si de comenzile efectuate la timp.

Eu am comandat de la ei o rama foto mare, 3 mausuri, 2 webcamuri, cateva domenii .tk full, o rama foto mica, un card reader si un WiFi Detector. Legat de seriozitate, nu pot sa va spun decat ca pe propria piele am experimentat un serviciu de calitate, maxima seriozitate si ca am primit acasa toate comenzile.

Am venit cu acest post, dupa cel trecut in care am facut prima mea comanda si in care v-am promis ca revin cu un nou post despre seriozitatea cu care vor trata comenzile mele.

Acum nu pot decat sa va urez "Happy Fresh Fishes" si sa ne auzim cu bine, daca aveti vreo intrebare, nu ezitati sa comentati.


Descarca de mai jos Aplicatia cu care poti creea domenii Profesionale Gratuite!

                             Cu stima Marcel...

Motorola lanseaza Photon 4G si Triumph

Motorola si compania de comunicatii Sprint au prezentat Motorola Photon 4G si Motorola Triumph, doua dintre device-urile pe care cele doua companii preconizeaza sa le lanseze in 2011.

Desi telefoanele Motorola au fost disponibile prin Sprint si brandurile sale Boost Mobile si Virgin Mobile de ani de zile, ele au avut tendinta sa fie modele mai degraba entry-level sau medium-level, in special comparate cu ofertele HTC si Samsung. Astfel, cele doua firme au inceput sa colaboreze pentru a oferi device-uri mai avansate din punct de vedere tehnologic unor clienti din ce in ce mai sofisticati.
Motorola lanseaza Photon 4G
Photon 4G este primul telefon lansat in colaborare cu Sprint care va avea procesor dual-core Nvidia Tegra 2. Asa cum s-a speculat anterior, modelul este similar cu Atrix 4G si are un ecran de qHD de 4,3 inches, memorie onboard de 16 GB cu capacitate de extindere si aplicatia de conectivitate Webtop.


Totusi, Photon 4G nu ruleaza, ca Atrix, pe reteaua CDMA, ci pe retele de tip 3G/4G. Smartphone-ul este livrat cu programul Android 2.3 Gingerbread (cu Motoblur) si are o camera de 8 megapixeli, in timp ce Atrix avea Android 2.2 si o camera de 5 megapixeli. Photon este ceva mai mare si are suport inclus, iar pretul inca nu se cunoaste. Device-ul are o inaltime de 12,7 cm, o latime de 6,6 cm si o grosime de 1,27 cm.
Motorola lanseaza Photon 4G
Motorola Triumph va fi cel mai avansat device pentru reteaua Virgin Mobile. Cei mai multi clienti Virgin, potrivit oficialilor Sprint, sunt interesati in serviciile de mesagerie, social networking si navigare pe internet mai degraba decat sa vorbeasca la telefon. Smartphone-ul are un ecran WVGA de 4 inches si un procesor de 1 Ghz Snapdragon.

Samsung lanseaza HDD intern de laptop de 1TB

HDD intern de laptop de 1TB de la Samsung

Samsung a anuntat lansarea pe piata a hard-diskului intern pentru laptopuri Spinpoint M8, cu o capacitate de 1TB, produs care ridica stafeta in zona spatiilor de stocare disponibile pe un astfel de device. Hardul are doua discuri de cate 500GB si are o grosime de 9,5 mm, deci nu va avea probleme sa intre in zonele destinate. Hardul are o rotatie de 5.400 rpm si are un pret de 129 de dolari si va fi disponibil atat pentru SUA cat si pentru Europa.
Cele mai multe laptopuri din prezent au spatii de stocare de pana la 750GB, iar unii producatori ofera optiunea de extindere cu doua sloturi. Apple, de exemplu, ofera spatiu de 750GB in laptopurile MacBook Pro iar Dell nu are mai mult de 500GB per hard in serie Latitude. HP are 750GB per slot la seria Envy, iar clientii pot selecta doua sloturi cu o capacitate totala de 1,5 TB.
Companii precum Toshiba si Western Digital ofera device-uri cu 1TB, dar producatorii de top inca nu au aceasta optiune. Hardurile de 1TB pentru desktop sunt destul de comune.
hardisk
Spinpoint M8 este mai dens decat modelele mai vechi si poate stoca mai multe informatii per unitate, potrivit oficialilor Samsung. Hardul este cu 7% mai rapid decat modelul anterior si foloseste cu 8% mai putina energie. In plus, opereaza cu o interfata SATA de 3 GB pe secunda si are un buffer de memorie de 8MB.
Spinpoint M8
Noul model genereaza mai putin zgomot si are un design mai rezistent la socuri, avand totodata mai putine componente. Pe piata romaneasca, un hard pentru laptop cu o capacitate de 1TB poate fi gasit la preturi variind intre 300 si 1.000 de lei.

Ubisoft anunta inca cinci jocuri noi pentru Wii U


Ubisoft a anuntat recent ca lucreaza la cinci titluri pentru Wii U, printre care se numara Assassin's Creed, Raving Rabbids, Ghost Recon Online si shooter-ul Killer Freaks from Outerspace.Ecranul controller-ului cuprinde si o parte care face conexiunea cu camera de pe racheta. In plus, fiecare jucator are o drona si poate observa, prin intermediul ei, intregul camp de batalie.

Ubisoft wii uOficialii companiei au facut anuntul in cadrul evenimentului E3, dar nu au discutat toate detaliile, nu au aratat imagini la toate jocurile si nici nu au permis realizarea de poze.

Ghost Recon Online va permite utilizarea touchpad-ului si a serviciilor online, ceea ce va duce la abordarea jocului intr-un mod inedit. Jocul este la persoana a treia, iar controller-ul Wii U va ajuta la afisarea hartii si la marcarea obiectivelor.

Potrivit oficialilor, controller-ul poate simula foarte realist device-urile folosite de soldatii reali.

Ubisoft wii u Killer Freaks

Ubisoft wii u  Assassin's CreedUbisoft a aratat, de asemenea, prototipurile facute de Ubisoft Singapore. Primul este o harta interactiva care permite jucatorilor sa exploreze zona si sa lanseze ordine catre colegii de echipa. Exista si un sistem care permite jucatorilor sa controleze rachete prin intermediul controalelor de tip gyro ale Wii U.
O alta idee avansata a fost cea a personalizarii armelor prin alegerea amortizoarelor si a lunetelor prin intermediul ecranului controler-ului. Astfel, intr-o confruntare unu contra unu din demo-ul multiplayer Capture Domination, doi jucatori au jucat pe console Wii U separate si au folosit arme personalizate. Totodata, apasarea pe tragaci ofera jucatorilor o vedere la persoana intai in timpul luptelor.

Google imbunatateste serviciul Instant Mix

Google aduce imbunatatiri functiei Instant Mix


Google aduce imbunatatiri functiei Instant Mix

Google a anuntat noul serviciu beta de muzica, "Google Music", care va functiona si in iOS. Softul este practic constituit dintr-o functie de stocare cloud a fisierelor muzicale care vor putea fi accesate de useri printr-o aplicatie web.
Serviciul va fi disponibil prin orice device, inclusiv iOS. Si, desi nu are anumite functii, ele sunt promise de catre oficialii Google. Recent, divizia Google Research a anuntat imbunatatiri drastice aduse functiei "Instant Mix", generatorul de playlist care se apropie tot mai mult de echivalentul iTunes Genius pentru Google.
In esenta, Instant Mix este un generator de playlist-uri care foloseste o tehnologie de tip "machine hearing" pentru a extrage atribute din cantece, necesare pentru raspunsuri la intrebari specifice despre melodii precum "Este acesta un cantec pe care pot sa-l urc pe blog?" sau "Aceasta melodie are chitara blues?".
Softul analizeaza atributele particulare ale unui cantec si isi foloseste algoritmii pentru a compara datele audio cu informatiile stranse de pe web. Programatorii Google au depus serioase eforturi pe zona "machine hearing" pentru a invata programele sa proceseze mai bine informatiile din surse audio, iar rezultatele incep sa apara.
Instant Mix este capabil sa compare melodiile care sunt similare si sa le puna intr-un playlist. Astfel, daca userul alege un cantec linistit in timpul programului, softul va crea un playlist cu cantece linistite. Totusi, desi oficialii Google considera ca aceasta functie este senzationala, unele teste arata ca Instant Mix alege unele cantece care nu prea au legatura cu cele preferate de useri

"Anonymous" ataca baza de date al guvernuluiTurc

Anonymous a atacat site-uri guvernamentale din Turcia



Atacurile cibernetice asupra unor institutii guvernamentale continua sa se produca pe plan international. Ultima "isprava" apartine celor de la Anonymous, care au anuntat lansarea de atacuri de tip DdoS (distributed denial of service) asupra catorva website-uri guvernamentale turcesti.
Motivul il reprezinta protestul organizatiei impotriva deciziei guvernului de a introduce cenzura pe internet in Turcia. Aceasta miscare vine la numai cateva zile inainte ca in Turcia sa fie organizate alegeri parlamentare.

Joi seara, site-ul apartinand Telekomünikasyon İletişim Başkanlığ (tib.gov.tr), institutia care reglementeaza regulile traficului pe internet si care vrea sa introduca planul de cenzura, nu mai era accesibil.

Anonymous a atacat site-uri guvernamentale din Turcia

Prin lansarea acestor atacuri, este posibil ca grupul Anonymous sa fi intrat in conflict cu alte organziatii de hackeri din Turcia, care ar fi amenintat ca vor sparge site-urile Anonymous, se arata intr-un raport.

Nici site-ul de stiri al Anonymous, anonnews.org, nu mai era accesibil joi seara. Grupul nu a facut pana acum niciun comentariu despre acest incident. Departamentul de Informatii al Turciei, de asemenea, nu a avut nicio reactie oficiala.

Cetatenii turci protesteaza fata de noile reguli de navigare pe internet care vor intra in vigoare pe data de 22 august si care vor obliga userii sa aleaga unul din cele patru filtre inainte de a se conecta la retea. Intr-o petitie publicata pe Avaaz.org, un forum online, protestatarii au cerut autoritatilor de la Ankara sa retraga orice filtru sau regula care impiedica utilizatorii sa navigheze liber pe internet.

Cele mai noi jocuri ale anului 2011 oferite de Jocuriok

Iata cele mai noi jocuri oferite de calitatea garantata "JocuriOK" va ofer aici lista de descarcare a celor mai recente jocuri de pe site-ul in tema (www.jocuriok.yolasite.com) care are intotdeauna de oferit noutati cand vine vorba de jocuri complete pentru calculatoarele noastre. Va invit alaturi de mine sa luati parte la recenta lista extrasa de mine in data de 16.06.2011 de pe siteul sursa. Sper sa va fie de folos, daca aveti de descarcat torenti, ve-ti avea nevoie de "uTorrent" (un program cu care se descarca fisiere cu extensia .torrent de pe alte calculatoare), Descarcati-l de aici, In rest, va descurcati voi. Mult succes!



Dracula Love Kills CE - Joc Full PreCracked



PC_Red.Faction.Armageddon.Rip joc full pc




Dark Dimensions - City of Fog CE Full PC





SpiderMan: Shattered Dimensions
http://2.bp.blogspot.com/-FtKLTaV_p2Y/TeK-VledjiI/AAAAAAAAAGw/uGNzjKOD9uw/s1600/Duke+Nukem+%2526+Serious+Sam+-+The+Atomic+Encounter+cover.png

Duke Nukem Pack  full pc








Duke.Nukem.Forever.Proper-SKIDROW











Storm Frontline Nation-RELOADED


Ieri pe data de 8 a fost ziua mondiala IPv 6


Ieri 8 Iunie 2011, in cadrul evenimentului “World Ipv6 Day” organizat de Internet Society, Google, Facebook, Yahoo! si alte peste 1000 de organizatii si-au portat continutul pe infrastructura IPv6, pentru un test de functionare de o zi (24 h)
Tinta acestui test a fost de a motiva organizatiile din industria Internet – ISP-uri, producatori de hardware, producatori de sisteme de operare si compani care functioneaza pe internet, sa isi pregateasca sistemele pentru a asigura o tranzitie reusita catre sistemul de adrese IPv6, in timp ce adresele IPv4 sunt pe cale de a se epuiza.
In fine, deci sa intelegem cu toti, IPv4 este un "serviciu" al serverelor provider-urilor de a creea dinamic sau stabil IP-uri in versiuea 4 (de unde si v4)

IPv6 este o noua metoda de a creea IP-uri dinamic sau static, intr-un mod mai rapid si numarul IP-urilor IPv6 este mult mai mare, oferind o mai mare complexitate de generare dupa anumiti algoritmi si verificari.

Cam atat despre IPv-uri... sper ca am fost de inteles... sa aveti o zi frumoasa

Noul Android versiunea 3.0 de la Google este lansat!

 
Android 3.0 este noua platforma mobila, este special menita pentru aparate cu ecrane mari, in mod mai aparte pentru "tablete pc". Introducand un nou renume si un design holografic "UI" foarte elegant, fiind mai mult axat pe modele interactive.


Android 3.0 construieste onoua tehnologie pe care adepti o adora:
multitaskuri(mai multe aplicatii deschise simultan), notificari mai avansate, ecran de pornire mult mai personalizabil, widgeturi noi si multe altele, impletindule toate cu vibratii unice.
O noua experienta 3d cu interactiune mult mai complexa, toate acestea ca sa ne ofere foarte bune efecte 3d familiare si chiar mai bune decat ceea cu ce ne-au obisnuit inainte.





Tastatura cu design schimbat, in noul Android 3.0 s-a schimbat ordinea literelor, adaugarea a noi butoane cum ar fi butonul "tab" pentru o scriere text mai eficienta si mai rapida, prin touch-hold (apasa si tine apasat) se pot adauga caractere speciale sau se poate comuta la mod inserare voce de la un un buton aflat in "System Bar"

Care credeti ca este Firma in domeniul IT care plateste cel mai bine???


Facebook are cei mai tineri si mai multumiti angajati, in randul marilor companii americane de IT, arata un studiu al companiei de cercetare a pietei PayScale din Seattle, informeaza Bloomberg.

 
Media varstei angajatilor celei mai populare retele de socializare din lume este de doar 26 de ani. Totodata, aici lucreaza si cele mai multe femei (33% din cele noua mari companii de IT incluse in cercetare).
 
La polul opus, cei mai varstinici angajati, cu o medie de 44 de ani, lucreaza la IBM si Hewlett-Packard.
Care este compania cu cei mai fericiti angajati  
Reteaua de socializare creata de Mark Zuckerberg (28 ani) a intrecut tehnologii consacrate, dar si motoare de cautare si portaluri web. Spiritul indraznet al organizatiei s-a extins si in privinta politicilor de personal, iar angajatii nu sunt judecati dupa vechimea in industria de profil, scrie Bloomberg.
 
"Nu credem ca trebuie sa ai prea mare experienta pentru a face o diferenta. Uitati-va la mine. Am inceput in timpul colegiului", spune fondatorul retelei pe pagina de recrutare a companiei.
 
Studiul celor de la PayScale se bazeaza pe informatiile colectate de la angajatii marilor corporatii din IT, precum Amazon, Apple, Dell, Facebook, Google, Hewlett-Packard, IBM, Intel si Microsoft.
 
Sa trecem si la partea financiara. Care anagajati sunt mai bine remunerati? Spre exemplu, salariul mediu al unui junior la Apple este de aproximativ 43.000 de dolari pe an, potrivit sondajului, ceea ce plaseaza compania lui Steve Jobs la coada listei.
 
Cel mai mare salariu mediu pentru un debutant il ofera Microsoft, si anume aproape 87.000 de dolari pe an.
 
Insa, in ambele cazuri, salariile sunt cu 15% peste ceea ce primesc angajatii in alte parti, sustine directorul PayScale, Al Lee. Iar diferenta apare din diversitatea pozitiilor din cadrul fiecarei companii. Important de mentionat este faptul ca datele colectate de compania de cercetare nu includ actiunile primite de angajati.
 
Zuckerbeg isi plateste angajatii cu aproape 60.000 de dolari pe an, cu 49% mai mult decat celelalte companii din industrie. Insa tanarul programator are pretentii de la subalternii sai. Pe site-ul companiei, fondatorul Facebook le cere angajatilor sa fie "indrazneti", pentru ca reteaua sa realizeze lucruri inovatoare, originale.

Google se afla pe locul al doilea dupa Facebook in privinta varstei salariatilor, cu o medie de 31 de ani. Un angajat castiga aici, putin peste 140.000 de dolari pe an.
 
"Cele mai de succes companii platesc si cele mai mari salarii, cele mai mari beneficii si stimulente", a spus John Challanger, directorul general al companiei Challenger, Gray&Christmas.
 
Companiile IT cu vechime ofera salarii mai putin atractive
 
Hewlett-Packard, fondata in 1939, plateste salarii cu 5% sub media pietei. De exemplu, salariul mediu pentru o pozitie middle este de doar 91.600 de dolari pe an.
 
La IBM, companie care anul acesta implineste 100 de ani de la fondare, angajatii primesc salarii cu 5% peste media pietei. In ceea ce priveste Dell, remuneratiile oferite aici sunt cu 4% peste media pietei.
 
Care este explicatia directorului companiei de cercetare? Desi cele trei corporatii sunt considerate branduri de succes, acestea au politici diferite in privinta recrutarii angajatilor, explica Al Lee.
 
Sursa: Mediafax

Afla cateva trucuri si informatii pentru Youtube.com

YouTube.com este un site web unde utilizatorii pot incarca si vizualiza videoclipuri.
YouTube.com a fost creat in februarie 2005 si foloseste tehnologia Adobe Flash Video pentru a expune o gama larga de videoclipuri create de utilizatori, incluzand clipuri video, programe TV si videoclipuri.
Utilizatorii neinregistrati pot vizualiza toate videoclipurile de pe site, iar utilizatorii inregistrati pot incarca videoclipuri, pot lasa comentarii si pot da note filmuletelor.

Cateva truculete despre YouTube.com:

Vizualizati inregistrari video de inalta calitate
Youtube ofera posibilitatea de a schimba calitatea pentru unele dintre videoclipuri. Puteti verifica daca un video este disponibil in format de inalta calitate prin adăugarea in URL "&fmt=18" (stereo, rezoluţie 480 x 270) sau "&fmt=22"  (stereo, rezolutie 1280 x 720).

Fixarea/incastrarea calitatii Video
Daca doriti sa fixati hig quality videos adaugati "&AP=%2526fmt%3D18" şi "AP&=%2526fmt%3D22", in URL.

Decupare subiect sau inlaturarea partilor neinteresante dintr-un video
Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati #t=xxmxxs la sfarsitul URL-ului. (xx=cifre ce reprezinta minutele si secundele de unde doriti sa inceapa redarea filmului)

Ascunderea caseta de cautare
Caseta de cautare apare cand inserati un video, iar acesta se afla in modul waiting. Pentru a ascunde caseta de cautare trebuie adaugat "&showsearch=0' la URL.

Extragerea unei parti din Video
Adaugati "&start=10" pentru a sari peste 10 de secunde de la inceputul filmului. In general, puteti modifica valoarea dupa numarul de secunde pe care doriti sa-l sariti din video.

AutoPlay incorporat un video
In mod normal, atunci cand este inserat un videoclip YouTube si se incarca pagina, player-ul este incarcat si asteapta sa apasati pe butonul de redare. Prin adaugarea "=1&AutoPlay" in URL, redarea video porneste in mod automat.

Replay automat
Se adauga "&loop=1" in URL, pentru ca redarea video sa porneasca din nou, fara interventia utilizatorului, cand ajunge la final.

Dezactivaţi video-urile asociate/inrudite (Related Videos)
Doar adaugati "&rel=0" la sfarsitul URL si ati oprit sugestiile legate de video.

Evitarea filtrelor Youtube Regional
Unele filme video sunt disponibile numai in anumite părţi ale lumii. Adresa de IP este folosită pentru identificarea locaţiei dumneavoastră şi astfel se permite sau se refuza accesul la video. Schimbaţi URL-ul de la www.youtube.com/watch?v=<cod> in www.youtube.com/v/<cod>

Cat CO2 credeti ca emite o singura cautare pe Gigantul Google?


Potrivit studiilor companiei de cercetare Gartner, nu o sa va vina sa credeti ca o simpa cautare pe Google produce aproximativ 7 grame de dioxid de carbon. In acelasi timp, fierberea cani de apa produce 15 grame de dioxid de carbon. Emisiile de dioxid de carbon sunt generat de electricitatea necesara unui computer pentru a functiona, cat si de cea utilizata pentru a trimite cererea de informatii serverelor din intreaga lume. Studiul vine in contextul avertizarilor tot mai dese cu privire la impactul pe care il are
Potrivit studiilor companiei de cercetare Gartner, o simpa cautare pe Google genereaza aproximativ 7 grame de dioxid de carbon. In acelasi timp, fierberea unei cani de apa produce 15 grame de dioxid de carbon.
Emisiile de dioxid de carbon sunt generat de electricitatea necesara unui computer pentru a functiona, cat si de cea utilizata pentru a trimite cererea de informatii serverelor din intreaga lume.
Studiul vine in contextul avertizarilor tot mai dese cu privire la impactul pe care il are utilizarea computerelor pentru mediul inconjurator.
Astfel, portivit Gartner, dispozitivele IT genereaza aproximativ 2% din totalul de emisii de dioxid de carbon din intreaga lume. In aceleasi timp, urmele de carbon lasate de acest sector le-au depasit, in 2007, pe cele ale industriei aviatiei.
Conform declaratiilor lui Alex Wissner-Gross, fizician al Universitatii Harvard, simpla accesare a unui site genereaza 0,02 grame de dioxid de carbon pe secunda, in timp ce site-urile care au continuturi video produc 0,2 grame de CO2 pe secunda.
Alex Wissner-Gross este de parere ca gigantul Google, care foloseste in acelasi timp mai multe servere in intreaga lume, produce emisii de carbon mult mai mari decat site-urile obisnuite.
Reactia Google a fost insa alta. Oficialii companiei au declarat ca cifrele sunt mult prea mari, o cautare pe Google generand doar 0,2 grame de CO2.
Sursa: The Telegraph

Cate cautari are Google global din toate colturile pamantului?

Sunt peste 1.5 miliarde de utilizatori al siteului google intr-o zi, acesti utilizatori acceseaza google de mai multe ori pe zi.

La fiecare 10 secunde peste 102.000 de accesari din fiecare colt al globului.
Exista asa numitele site hit counters cu care poti afla numarul de accesari pe secunda al oricarui site(desigur poate google bolcheaza aceste programe) dar merita sa incerci daca te intereseaza.
Uite aici un filmulet al producatorilor manageri al infrastructurii google care au cont pe youtube, contul lor se numeste google, James Kelly manager producator, Dylan Casey manager producator, Lynn Chan Inginer in software precum si altii din echipa google.



http://www.youtube.com/watch?v=WRkYmx4A9Do
Este vorba de google real time
www.google.com/realtime
scrii ceva in aceea casuta si ai statisticile despre acel cuvant(acele cuvinte) cat de des a fost scris acel cuvant in casuta de cautare al siteului google(acel grafic si sub grafic sunt afisate orele).
In orice caz, google este baza cand vine vorba de cautari de orice pe internet!